TURCK, to jsme MY! Image video


Náš stálý zákazník, společnost Turck - globální partner pro průmyslovou automatizaci, pro kterého jsme vytvořili již několik eventových videí nás oslovil s požadavkem na vytvoření firemního videa. V zadání bylo jen pár bodů, které si zákazník přál videem vyjádřit. Celou tvorbu konceptu videa a scénáře nechal plně na nás.

Po preprodukční analýze u zákazníka vznikl koncept unikátního Image videa, který reflektoval charakter firmy: pohodovou atmosféru, prozákaznický přístup, odborné poradenství, zpracování průmyslových řešení a v neposlední řadě moderní prostředí v sídle společnosti.

Natáčení trvalo jeden a půl dne a bylo pro nás výzvou, jelikož již celkový koncept a scénář videa byl velmi ambiciózní. Nejnáročnější byla bezpochyby finální scéna videa, kde se v jednom dlouhém dynamickém záběru postupně objevují a promlouvají obě marketing managerky, jednatel společnosti a nakonec všichni zaměstnanci Turck. Přestože produkce jen této jediné scény trvala více než dvě hodiny, výsledek opravdu stojí za to a je efektním vyvrcholením celého videa.

Během postprodukce jsme se zaměřili na dynamiku videa a moderní pojetí. Vše ale v rámci charakteru společnosti a charakteru jejich zákazníků. Výsledkem je moderní, dynamické video, které je zároveň dostatečně seriózní, přesně vystihuje atmosféru ve společnosti Turck a především je originální.

Chcete své Image video i Vy? Neváhejte nás kontaktovat!

Chci video